Räckesalternativ för raka ståltrappor

Glasräcke
I många interiöra miljöer kan det vara önskvärt med ett glasräcke. ABC Solutions lösning är en enkel och priseffektiv lösning där du använder rostfria eller lackerade klämfästen som håller glaset på plats tillsammans med räckesstolparna. Ledstången kan levereras av annat material än stål.    
Holmen
Barnsäkert pinnräcke som likt de flesta räckeslösningar för trappor kan matchas med ABC Solutions sortiment av populära balkong och loftgångsräcken. Ledstången i trappan levereras som standard ø42 mm rundstål, men kan bytas ut mot plattstål.
Varia X
Barnsäkert räckesalternativ med fyllnad av sträckmetall, stående maska 5023x28x2,0 mm, men kan levereras med valfri maskstorlek. Bilden illustrerar räcket med dubbel ledstång vilket är möjligt tillval. Som standardutförande levereras räcket med en ledstång på 900 mm höjd.
Varia T
Barnsäkert räckesalternativ med fyllnad av svetsat galler 30x30x3 mm. Kan även levereras som flätat eller krenelerat, samt valfri maskstorlek. Bilden illustrerar räcket med tillval "dubbel ledstång." Som standardutförande levereras räcket med en ledstång på 900 mm höjd.
Varia P
Barnsäkert och exklusivt räckesalternativ för ståltrappor med räckesfyllnad av 1,5 mm. perforerad plåt. ø10 mm. fyrkantsdelning c/c 15 mm. Kan även levereras med annan perforering av plåt. Bilden illustrerar räcket med tillval "dubbel ledstång." Som standardutförande levereras räcket med en ledstång på 900 mm höjd.    
Comfort
Barnsäkert räcke i standardutförande. Svetsat av olika typer av stålprofiler för att få tilltalande design. Ledstången sitter 900 mm ovan trappnos som standard. Önskar du dubbel ledstång eller annat material än stål, är det ett möjligt tillval beroende på trappans användningsområde.
Bas 1
Standard räckesalternativ för industriella fastigheter. Kan även användas till utrymningstrappor där barn normalt inte vistas. Enkel ledstång med knälist/följare som standard. Normalt svetsat till vangstycket, men kan även produceras avtagbart vid behov.