Om oss

ABC Solutions

Det var 2007 som historien ABC Solutions startade, i Norge. Idén om att inte bara leverera monteringsklara trappor, räcken, ramper, gallerdurk och andra konstruktioner till den nordiska marknaden. Utan även jobba för flexibla och monteringsvänliga lösningar i nära samarbete med kunder och arkitekter.

Sen dess har vi tagit steg för steg och kan i dag känna stolthet att idén har blivit verklighet. Vi är nu företaget för dig som vill ha en pålitlig produktions- och konstruktionspartner.

Lätt, rätt och i tid

Kvalité hela vägen, från första mötet till färdig produkt. Kvalité handlar inte bara om materialet i sig. Det är så mycket mer. Därav använder vi gärna uttrycket -”lätt, rätt och i tid”. Det är ABC Solutions!

Ett ovanligt engagemang

Tycker du också att din rådgivande säljare hos ABC Solutions verkar ovanligt engagerad? Det är inte så konstigt. ABC Solutions har i branschen en ovanlig firmastruktur där varje rådgivare även är delägare i sin geografiska regions säljkontor. Det har visat sig vara en framgångsfaktor. Kompetensen stannar inte bara i bolaget, utan även växer för varje år som går. Du som kund har därför alltid samma kunniga kontaktperson som är engagerad i allt från offert till leverans av ditt projekt. Nästan som din egen projektledare för trappor och räcken.

Övriga bolag under koncernmodern ABC Solutions Holding AS

ABC Solutions AB
ABC Solutions AS
ABC Solutions Västsverige AB
ABC Solutions Sydsverige AB
ABC Solutions Nordost AB
ABC Solutions Engineering One AB
Padelhallen i Arvika Fastighets AB

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig så berättar jag mer

Några trevliga projekt genom åren

Du vill självklart se vad vi levererat under åren. Därför låter vi vår fotograf besöka flertalet projekt varje år. Här nedan är ett axplock av tidigare leveranser. Vill du se ännu mer så besök gärna vårt bildgalleri.

Mer om vårt arbete

Med ABC Solutions som leverantör skall du känna dig trygg. Vår policy för kvalité och miljö är kort och rak på sak. Vi jobbar för en långsiktig relation till miljö, marknad och enskild.
Vi kör med öppna kort! Försäkringsbevis, byggvarudeklarationer, certifikat och underlag för drift och underlag. Här finner du allt du kan tänkas behöva gällande vårt sortiment.
Gemenskap, tävling och välmående har alltid legat oss i ABC-koncernen varmt om hjärtat. Det var en av anledningarna till att vi var med och startade Arvikas första padelanläggning hösten 2021.