Dokumentation

Lätt att hitta rätt

Det skall vara enkelt för dig som kund eller arkitekt i föreskrivande led. Och vi vet att din tid är värdefull. Därför har vi samlat mycket av den dokumentation vi återkommande får förfrågningar om här. Läs eller ladda ner det till ett skarpt projekt. Eller inspireras för ev framtida användning av ABC Solutions sortiment.

Kataloger och konstruktionslösningar med mera uppdateras löpande. 

Produktkataloger.

Visa
Stäng

Räcken

Se vårt kompletta sortiment av räckesläsningar för allt från balkong och loftgång till andra typer av avgränsingar.
Filtyp: application

Spiraltrappor

Är siktet inställt på en platsbesparande spiraltrappa. Här är katalogen för dig innehållande lösningar på allt från designade interiörtrappor till enkla servicetrappor.
Filtyp: application

Utrymningstrappor

Både spiral och raka trappor kan användas som utrymningsväg. I denna katalogen presenteras de vanligaste lösningarna för industri, bostad och offentlig miljö.
Filtyp: application

Monteringsanvisningar.

Visa
Stäng

Spiraltrappan Perform (Film)

Marknadens mest lätt/snabbmonterade spiraltrappa? Vi vill gärna tro det i vilket fall. Spiraltrappan Perform är speciellt framtagen för priseffektivt produktion i kombination med snabbt och enkelt montage för ex utrymnings-, exteriör och industritrappor. Se monteringsfilmen här.
Filtyp:

Instruktioner.

Visa
Stäng

Drift och Underhållsinstruktioner

Ta hand om dina stålkonstruktioner för längsta möjliga levnadstid.
Filtyp: application

Certifikat odyl.

Visa
Stäng

Byggvarudeklaration

Allmänna uppgifter för: ABC Solutions spiraltrappor, raka trappor, räcken, ramper och gallerdurk.
Filtyp: application

Miljö- & kvalitetspolicy

Policy för en långsiktig relation till miljö, marknad och enskild. Förutom våra policys så produceras hela vårt sortiment av trappor, räcken och ramper enligt EN1090-2 som standard.
Filtyp: application

Försäkringsbevis

Ansvarsförsäkring. Detta försäkringsbevis bekräftar att nedanstående försäkring vid utfärdandet är gällande i If Skadeförsäkring för angiven försäkringstid 7/2 -24 tom 6/2 -25 och uppdateras årsvis.
Filtyp: application

Miljöbyggnad Guld (Sunda Hus)

ABC Solutions trappor och räcken är bedömda och A-klassade i Sunds Hus miljödatabas och kan därmed användas i miljöbyggnad Guld.
Filtyp:

Miljöbyggnad Guld (Byggvarubedömningen)

ABC Solutions trappor och räcken är bedömda och accepterade i Byggvarubedömningen och kan därmed användas i miljöbyggnad Guld.
Filtyp:

3D, BIM och CAD.

Visa
Stäng

Spiraltrappan Perform (Konfigurator)

Design enkelt din spiraltrappa som du vill ha den. Fyll i höjd, radie, antal steg per varv och tom lackering om så önskas. Exportera sen ritning till en PDF eller 3D-objekt för projektering. Du kan även sända offertförfrågan direkt från konfiguratorn till din rådgivande säljare. ABC Solutions trappkonfigurator för spiraltrappor – Snabbt, rätt och enkelt.
Filtyp:

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig så berättar jag mer

Patric
Bollplank för arkitekter