Ledstångsalternativ till trappor

Ledstång i aluminium
Sammanhängande ledstång? Då är en anodiserad ledstång av aluminium ett smart val. Ledstången är lätt i vikt och kapas i passande längder vid montage. Passar även komplexa trappor. Levereras med rostfria ledade böjar och fasta 90 graders hörn för ett enkelt montage.
Ledstång i rostfritt
Som standard produceras våra ledstänger av ø42 mm stålrör. Men kan även beställas i rostfritt eller syrafast utförande. Ledstången monteras fast mot ledbara rostfria detaljer som fästes i räckets bärande stolpar.
Ledstång med läder
Exklusivt tillval. Ledstång på 40 mm i diameter av trä vilket lindas hårt med äkta läder innan det monteras på stålet. Lädret kan levereras i flera olika färgval; svart, congnac, amber, mörkbrunt eller ljust läder. Ledstångsknopp i läder, mässing eller rostfritt.
Ledstång i stål
Som standard levereras alla ABC Solutions trappor med en ø42 mm greppvänlig ledstång. Producerad av ett 3 mm tjockt rör vilka vid montage fästs i räckets ledbara krokar. För interiöra trappor blästras och pulverlackeras röret för att få en len och fin yta.
Ledstång av trä
Att kombinera stålet med en ledstång av trä är mycket populärt för att få till en exklusiv interiörtrappa.  ABC Solutions har flexibla lösningar så att trappan passar just ditt projekt. En massiv ledstång av trä är normalt ø40 och kan produceras av ek, ask, bok, alm etc.