Ledstångsalternativ till spiraltrappor

Ledstång med läder
Exklusivt tillval. Ledstång på 40 mm i diameter av trä vilket lindas hårt med äkta läder innan det monteras på stålet. Lädret kan levereras i flera olika färgval; svart, congnac, amber, mörkbrunt eller ljust läder. Ledstångsknopp i läder, mässing eller rostfritt.
Ledstång i rostfritt
Som standard produceras våra ledstänger av ø42 mm stålrör. Men kan även beställas i rostfritt eller syrafast utförande. En följsam ledstång i stål från ABC Solutions är alltid böjd i radie. Alltså utan den där knäcken som man kan se på spiraltrappor från vissa andra producenter.
Ledstång av trä
Utrusta din spiraltrappa med ledstänger av trä. Eller bara den inre ledstången och låt den övre vara av stål? ABC Solutions har flexibla lösningar så att trappan passar just ditt projekt. En massiv ledstång av trä är normalt ø40 och kan produceras av ek, ask, bok, alm etc.
Ledstång i stål
Som standard levereras alla ABC Solutions trappor med en ø42 mm greppvänlig ledstång. Producerad av ett 3 mm tjockt rör fastsvetsat i räckes-stolparna. För interiöra spiraltrappor blästras och pulverlackeras röret för att få en len och fin yta. Inga vassa flisor, bara låta handen glida.